середу, 21 квітня 2021 р.

Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів Виноградівської міської ради

 

З метою одержання зауважень та пропозицій від населення, підприємств, установ та організацій усіх форм власності Виноградівська міська рада повідомляє про оприлюднення проєктів регуляторних актів Виноградівської міської ради про встановлення місцевих податків та зборів на території Виноградівської міської територіальної громади з відповідними аналізами регуляторного впливу.

Назви проєктів:

1.Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки  на території Виноградівської міської територіальної громади.

         2. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Виноградівської міської територіальної громади.

3. Про встановлення єдиного податку на території Виноградівської міської територіальної громади.

           4. Про встановлення туристичного збору на території Виноградівської міської територіальної громади.

Розробник проєктів: фінансовий відділ Виноградівської міської ради.

         Проєкти рішень з відповідними аналізами регуляторного впливу до них, згідно вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року № 1160 – IV, будуть оприлюднені 20 квітня 2021 року шляхом розміщення на офіційній сторінці Виноградівської міської ради http.//vin-rada.gov.ua (розділ «Нормативно-правові акти/Регуляторні акти»).

        Зауваження та пропозиції до проєктів рішень приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань у письмовій формі в приймальній Виноградівської міської ради за адресою: 90300, Закарпатська обл., м.Виноградів, площа Миру, буд.5 протягом одного місяця з дня оприлюднення проєктів.

Виноградівська  міська рада

Немає коментарів:

Дописати коментар