середу, 21 квітня 2021 р.

Відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку

 

У Виноградівській міській раді сьогодні, 15 квітня 2021 р., відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку (голова комісії – Роман Фурман).

Участь у засіданні взяли заступники міського голови Адальберт Сверенко та Сергій Грабар, члени бюджетної комісії, представники депутатського корпусу та структурних підрозділів міської ради.

До порядку денного було внесено два питання: «Про погодження проєкту розпорядження  Виноградівського міського голови «Про внесення змін до міського бюджету на 2021 р.» та «Про надання дозволу на оприлюднення проєктів рішень про встановлення місцевих податків та зборів на території Виноградівської міської територіальної громади».     

         Начальник фінансового відділу  міської ради Ганна Марушка інформувала присутніх щодо питань порядку денного та надала вичерпну відповідь на поставлені запитання членів комісії та присутніх депутатів.

         Після детального обговорення бюджетна комісія переважною більшістю голосів  підтримала проєкт розпорядження щодо внесення змін до міського бюджету та схвалила надання дозволу на оприлюднення проєктів рішень про встановлення місцевих податків та зборів на території Виноградівської міської територіальної громади.

Виноградівська міська рада

Немає коментарів:

Дописати коментар