четвер, 15 грудня 2022 р.

Закарпаттяобленерго просить керуватися інформацією про відключення електроенергії тільки зі свого офіційного сайту

             

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» надало важливу інформацію щодо графіків відключень.

 

"Шановні споживачі! Час від часу в соціальних мережах, на сайтах невідомі особи публікують фейкові графіки, які вводять в оману громадян і призводять до зростання напруги в суспільстві. Також між споживачами поширюється інформація про чат-бот, за допомогою якого нібито можна отримати інформацію про включення та відключення.

Звертаємо вашу увагу, що офіційну інформацію про Стабілізаційні погодинні включення/відключення електроенергії у Закарпатській області ПрАТ «Закарпаттяобленерго» оприлюднює тільки на своєму офіційному сайті - https://zakarpat.energy у рубриці «Перерви в електропостачанні» або ж за покликанням: https://bit.ly/3gYfbvh

На цій же сторінці ви можете отримати актуалізовану інформацію щодо годин включення/відключення електроенергії (можна викачати файл), а також скористатись формою для пошуку потрібної адреси та/або об'єкту інфраструктури серед всіх черг погодинних відключень.

Звертаємо вашу увагу, що чат-бот, який би повідомляв про включення/відключення та застосування графіків, товариство наразі розробляє, про його функціонування ми повідомимо додатково. 

Просимо керуватися тільки офіційними джерелами інформації! Вдячні за порозуміння й підтримку енергетичного фронту. Тримаємось, перемагаємо!"  

Немає коментарів:

Дописати коментар