четвер, 14 квітня 2022 р.

Берегівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Закарпатській області (Виноградівський підрозділ) інформує


Перелік та контакти відділень Фонду, які продовжують прийом в умовах воєнного стану

Попри впровадження в Україні воєнного стану фахівці Фонду соціального страхування України продовжують роботу задля надання всіх видів допомог і страхових виплат. Однак, на жаль, приміщення та будівлі деяких робочих органів Фонду були зруйновані внаслідок російської агресії.

Життя та безпека співробітників Фонду – найбільший пріоритет, тож окремі відділення управлінь виконавчої дирекції Фонду в областях та місті Києві наразі вимушено призупинили прийом відвідувачів та виконують роботу дистанційно.

Однак, більшість відділень Фонду продовжують роботу. Водночас, час прийому та контактні дані деяких з них скориговані.


Актуальний перелік і контакти відділень оновлюються за посиланням: https://docs.google.com/document/d/1WOc3xhgnrqRwYaoLd3AT1m1jKsY-rLrFSGaHv9z4Gn4

Гарячі лінії управліньhttp://www.fssu.gov.ua/fse/control/main/uk/publish/article/981073

За можливості необхідно обмежити візити до відділень та надати перевагу електронному документообігу. Слідкувати за станом фінансування працівники та роботодавці можуть у телеграм-каналі ФССУ: https://t.me/socialfund за тегами #фінансування_оперативно та #фінансування_страхувальників.

Просимо звернути увагу: вказані контакти є актуальними, однак можуть бути недоступні під час повітряної тривоги тощо, а перед візитом необхідно уточнити можливість прийому за вказаними контактними номерами.

Якщо відділення відсутнє у переліку – прийом у ньому призупинено.

Немає коментарів:

Дописати коментар