четвер, 28 жовтня 2021 р.

Виноградівська міська рада бере участь у міжнародному транскордонному проєкті

 

У Виноградівській міській раді відбулась  робоча зустріч з румунською делегацією – учасниками міжнародного транскордонного проєкту  «Інтегровані рішення для покращення системи охорони та профілактики здоров’я в транскордонному регіоні», загальний бюджет якого становить 848 тис. євро.

Під керівництвом заступника міського голови Віталія Любки, за участі помічника-консультанта народного депутата Ігоря Вантюха, директора КНП «Виноградівська районна лікарня» Олександра Милюкова спільно з румунськими партнерами відбулось обговорення подальших кроків з реалізації проєкту.

 

Учасники делегації з румунської сторони, зокрема, голова комуни Сантау Сіладі Сергіу та голова комуни Тарна-Маре Собіус Моніка зупинились на визначенні актуальних питань проєкту.

 

Як зазначив Віталій Любка: «Завдяки спільному грантовому проєкту у рамках програми HUSKROUA залучено 424 тис. євро для придбання апарату МРТ Виноградівській лікарні, що дасть можливість покращити якість надання медичних послуг як для мешканців Виноградівської міської територіальної громади, так і для сусідніх громад».

Немає коментарів:

Дописати коментар