середу, 3 лютого 2021 р.

3-тя позачергова сесія міської ради (2.02.2021 р.)

 


02.02.2021 р., депутати Виноградівської міської ради зібрались на 3-тю позачергову сесію міської ради, на якій було присутньо  28 депутатів із 34 обраних.

          До порядку денного було винесено 6 питань, зокрема, про створення відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою; відділу комунального майна територіальної громади, Служби у справах дітей, затвердження Положення про Центр надання адміністративних послуг та інші питання.

          Після голосування за порядок денний та регламенту роботи сесії депутати приступили до роботи.

          Члени депутатської групи «Нова громада» озвучили свої поправки до Положень про відділи, зокрема, у пункті щодо призначення на посаду керівників на конкурсній основі.

          Для проведення конструктивного діалогу в терміновому порядку міський голова Степан Бочкай запропонував головам депутатських фракцій провести консультації з питань порядку денного.       

          Свою роботу міські депутати продовжать  сьогодні о 16-ій  годині.

Після оголошеної перерви робота 3-ої позачергової сесії міської ради була продовжена.

У сесійній залі присутні 28 депутатів, які повернулись до розгляду порядку денного та проголосували за 6 питань порядку денного.

Всі рішення ухвалила більшість від загального складу

Також міський голова  наголосив присутнім депутатам щодо необхідності подання щорічної декларації. 

На завершення роботи сесії міський голова Степан Бочкай вручив депутату міської ради 3-х скликань Сугай  Тетяні Григорівні  відзнаку Верховної Ради України –  Почесну грамоту Верховної Ради України.

                                                               Виноградівська міська рада

Немає коментарів:

Дописати коментар